Dinsdag 17 januari om 16 uur zal in het sportcafé van MFC De Hardenberg een Intentieverklaring worden ondertekend door de burgemeester van de gemeente Oldambt en de voorzitter van Stichting MFC De Hardenberg. Komt allen!!

De gemeente zegt hiermee duidelijk aan te willen geven dat zij de stichting wil ondersteunen en mee wil denken in het openhouden en het behoud van het sportcomplex.

Iedereen is van harte welkom om deze bijzondere gebeurtenis bij te wonen. Hoe meer getuigen hoe beter! ZEGT HET VOORT! ZEGT HET VOORT!

Woensdag 30 november De Hardenberg 19 uur

ZEG T VOORT !! ZEG T VOORT !! ZEG T VOORT !! UITNODIGING DOOR STICHTING DE HARDENBERG I.O.: INFORMATIEAVOND MET UPDATE BEHOUD DE HARDENBERG EN DE VOORTGANG VAN EVENTUELE OVERNAME VAN MFC DE HARDENBERG DATUM: WOENSDAG 30 NOVEMBER A.S. OM 19 UUR! LOKATIE: SPORTCAFÉ DE HARDENBERG: KOMT ALLEN! KOMT ALLEN! SPORTERS, INWONERS, PERS EN MEDIA HELP EN STEUN ONS OM DE HARDENBERG OPEN TE HOUDEN!

Woensdag 9 november: Halte De Democratie 18.45 uur LAATSTE KANS VOOR DE HARDENBERG OP DE BEGROTING 2023! KOM ALLEMAAL VANAVOND NAAR HALTE DE DEMOCRATIE!! VANAF 18:45 UUR: LAAT JE HOREN! IN DE ZAAL EN ONLINE BEGINT OM 19 UUR!

Woensdag 9 november: Halte De Democratie 18.45 uur