Hoera! De 50% is behaald! Glasvezel in Oldambt is officieel een feit!

Goed nieuws! Binnenkort kunnen alle bewoners die zich hebben aangemeld genieten van een gigasnelle en stabiele internetverbinding. Meer dan 50% van de bewoners heeft zich ingeschreven voor een glasvezelverbinding en daarmee hebben wij de grens behaald om te kunnen starten met de aanleg van een glasvezelnetwerk. Aan alle bewoners die zich hebben ingeschreven: bedankt!

Glasdraad schrijft: Onze dank gaat ook uit naar alle bewoners, dorpsbelangen, verenigingen, “Oldambt Verbindt” en alle ambassadeurs en vrienden in Oldambt die zich hebben ingezet voor glasvezel in het buitengebied en de kleine kernen. Het is echt een unieke prestatie om deze grens te halen en wij willen jullie zeer bedanken!

Bouw
Wij starten direct met het bestellen van alle benodigde materialen en daarnaast ronden wij ook de aannemer selectie af. In maart/april verwachten wij van start te gaan met de werkzaamheden.

Geef een reactie