Logo

Vrijwilligers gezocht voor uitdeelactie Plan Boom

Draag bij aan een groenere gemeente Eemsdelta!

Plan Boom staat voor de aanplant van miljoenen bomen en struiken in heel Nederland. Landschapsbeheer Groningen draagt bij door het organiseren van zogenaamde Plantcampagnes. Dit jaar kunnen inwoners van de gemeente Eemsdelta hun tuinen en erven vergroenen door de aanplant van inheemse bomen en struiken.Wij zoeken hulp bij het bundelen en labelen van de planten die mensen besteld hebben. Je doet dit in gezelschap van mede-vrijwilligers, bij ons in Hoogkerk en onder begeleiding van een medewerker van LBG. Uiteraard onder genot van een goede kop koffie met wat lekkers en ook de lunch wordt geregeld. Samen gaan we alle planten voorzien van een label en bundelen we ze per bestelling. Dit gaan we doen in de periode van 10 t/m 20 januari. De verwachting is dat we met 4 à 5 mensen in 2 dagen klaar zijn.Op 21 en 22 januari kunnen de inwoners hun bestelling ophalen bij Groenrijk in Appingedam. Op elk van deze 2 dagen is ook de inzet van een vrijwilliger gevraagd. Je helpt dan bij het uitdelen van het plantmateriaal en het informeren van de inwoners over het sortiment en de aanplant.Heb je één of meerdere dagen tijd om te komen helpen? Meld je dan aan bij Jelinda van den Hoven

(j.van.den.hoven@landschapsbeheergroningen.nl). 


Facebook iconInstagram iconTwitter iconLogo

Geef een reactie