Op 3 januari 2023 werd Stichting MFC de Hardenberg opgericht, de Stichting voor behoud van Multifunctioneel centrum “De Hardenberg” is daarmee een feit. Velen van u blijkt dit te zijn ontgaan. Het is een belangrijke eerste stap! Zie voor updates op de website: www.mfcdehardenberg.nl (dus niet de oude link naar gemeente Oldambt!)

De tweede belangrijke stap heeft dinsdag 17 januari om ca.16 uur plaatsgevonden in het sportcafé van MFC De Hardenberg. Zie de eerdere berichtgeving hierover. De media was er ook bij, dus vele getuigen. Hartelijk dank voor jullie aanwezigheid.

Eerst een toelichting van zowel Stichting MFC de Hardenberg als ook burgemeester Cora-Yfke Sikkema
…vervolgens door beiden ondertekende intentieverklaring voor een gezamenlijke ambitie om De Hardenberg open te houden.

6 gedachten over “Stichting MFC de Hardenberg

Geef een reactie