Jaarmarkt Finsterwolde 12 mei 2024: bezoek onze stand van Vereniging Dorpsbelangen Finsterwolde! Welkom!

Deze keer ligt de nadruk op de Nieuwkomers-Avond van vereniging Dorpsbelangen waarvoor alle nieuwkomers in Finsterwolde (ca. 2023-2024) zich kunnen aanmelden. zoals andere jaren ook nu veel aandacht voor nieuwe leden. En wat vindt u belangrijk? Laat het ons weten en bezoek de stand! Graag tot dan.

Algemene Ledenvergadering 15 mei 2024 in Partycentrum Finnewold van 19.30-21.30 uur

In deze ledenvergadering worden de jaarverslagen van 2023 besproken en een update voor 2024. De agenda en notulen van 25 oktober 2023 en de lijst van ingekomen stukken worden toegezonden aan de ingeschreven leden. Graag tot ziens op onze ledenvergadering!

Lid worden is gratis, gebruik daarvoor ons mailadres: info@dorpsbelangen-finsterwolde.nl

informatieve avond 22 januari Nieuwolda

Aardbevingsversterking en -schade afhandeling

Aanstaande maandag 22 januari 2024 is er een informatieve avond in het dorpshuis ’t Trefpunt te Nieuwolda, van 19:30 tot 21:00 uur. De avond staat in het teken van de actuele stand van zaken rondom aardbevingsversterking en schadeafhandeling binnen onze gemeente. Ook IMG en NCG zijn die avond aanwezig. Daarover schreven we ook al in de nieuwsbrief van december 2023. Maar we brengen het graag nogmaals onder uw aandacht.

Wilt u daarbij zijn? Om te horen wat de stand van zaken is? Of om uw vragen te stellen? Meld u dan aan via info@gemeente-oldambt.nl of bel naar (0597) 48 20 00. Heeft u een vraag? Dan mag u die ook vooraf aan ons doorgeven. Dan kunnen we daar tijdens de avond nog beter antwoord op geven.

Jurjen Adam

Gebiedsregisseur gemeente Oldambt

Tel 06-53840671

4 mei 2023: Onthulling straatnaambord C.G.Wiegersweg

De gemeente Oldambt gaat alle straatnaamborden die zijn vernoemd naar verzetsmensen vervangen en voorzien van een ondertitel.

Onthulling
Het eerste straatnaambord dat onthuld gaat worden is de C.G. Wiegersweg in Finsterwolde. Deze straat is vernoemd naar Cornelis Gerrit Wiegers. Hij was opperwachtmeester bij de Koninklijke Marechaussee in Finsterwolde en hij speelde een grote rol in het verzet.
Middels deze brief wil ik u van harte uitnodigen om de onthulling van dit straatnaambord bij te wonen. De onthulling vindt plaats op donderdag 4 mei van 14.00 tot 15.00 uur bij de voormalige
marechausseekazerne aan de C.G. Wiegersweg 33 in Finsterwolde.

Dinsdag 17 januari om 16 uur zal in het sportcafé van MFC De Hardenberg een Intentieverklaring worden ondertekend door de burgemeester van de gemeente Oldambt en de voorzitter van Stichting MFC De Hardenberg.